Select the search type
 
  • Site
  • Web
Search
English   Srpski  Početna strana > Arhiva vesti > BankMark 2019

BankMark 2019

JEDINI DOGAĐAJ U OBLASTI MARKETINGA I KOMUNIKACIJA POSVEĆEN BANKARIMA


Ove godine Udruženje banaka Srbije po drugi put organizuje BankMark - Marketing u bankama sa ciljem da okupi marketinške stručnjake koji rade u bankama, ali i sve one koji, baveći se marketingom i komunikacijama, sarađuju sa finansijskim institucijama.

Predstavnici Narodne banke Srbije, iz Sektora za zaštitu korisnika, potvrdili su svoje učešće tako da će vam BankMark 2019 pružiti priliku da u direktnom razgovoru sa regulatorom dobijete odgovore na pitanja vezana za primenu Odluke o bližim uslovima oglašavanja finansijskih usluga.

Ovaj segment nastavićemo pričom o samoregulativi i novoosnovanoj Nacionalnoj asocijaciji za etičke standarde u oglašavanju, ali i aktuelnoj tematici koju pokreće nedavno usvojeni Zakon o zaštiti podataka o ličnosti.

Uvek aktuelnom temom odnosa agencije i klijenta bavićemo se u okviru panela Šta se dešava na relaciji agencija – klijent? Da li je klijent uvek u pravu?

Ovogodišnji program obogatili smo i predavanjem o neuromarketingu u kontekstu bankarstva i finansija, uz eminentnog predavača dr Nikolaosa Dimitriadisa, CEO, Trizma Neuro.

U zanimljivoj završnici kolege iz agencija Ipsos i Kliping d.o.o. predstaviće podatke o percepciji banaka u javnosti, odnosno prisustvu banaka u medijima.

Program, registracioni formular i biografije predavača možete naći ovde.

PRIJAVITE SE! ČEKAMO VAS 27. SEPTEMBRA U HOTELU FALKENSTEINER!

Register   |  Login