English   Srpski  Početna strana > Arhiva vesti > Forum 2019

REGIONALNI FORUM O PRIVATNOM KAPITALU I SPAJANJU I AKVIZICIJI KOMPANIJA

EEL Events tim očekuje da će preko 100 savetnika za spajanje i akviziciju, strateških i institucionalnih investitora, advokata, kompanija koje traže investicije, kao i privatnih i investicionih banaka, investicionih agencija i udruženja prisustvovati predstojećem regionalnom Forumu o privatnom kapitalu i spajanju i akviziciji kompanija (SEE Private Equity and M&A Forum 2019), zakazanom za 7. novembar u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Već 12 godina, Forum o privatnom kapitalu i spajanju i akviziciji kompanija Jugoistočne Evrope okuplja rukovodioce visokog nivoa koji dolaze da pokrenu razgovor o šemi privatnog kapitala u regionu, uvećaju svoje mreže poznanstava i prisustvuju predavanjima koje vode najrelevantniji stručnjaci iz ove oblasti.

Sve članice Udruženja banaka Srbije ostvaruju pravo na 20% popusta na trenutnu cenu kotizacije. Molimo Vas da kontaktirate ana.bankovic@eelevents.co.uk za dalje informacije.