Bank FinIng 2021

Savetovanje

Zašto su prethodni okviri za obuhvat IRRBB & CCR bili neadekvatni i šta nam donosi CRR2? U kojoj meri su banke upoznate sa dolazećom NSFR regulativom i koji su to sve izazovi koji ih očekuju u procesu implementacije nove regulative? Zašto je važno upravljati kreditno-deviznim rizikom i kako postaviti adekvatan okvir za upravljanje u banci? Šta se dešava sa očekivanim kreditnim gubitkom u godini produženog delovanja pandemije? Šta su novi evropski standardi za odobravanje i praćenje kredita, a kakva su supervizorska očekivanja Narodne banke Srbije u vezi sa odobravanjem plasmana? Kakva je budućnost kolaterala po merilima Evropske unije? Koji su ključni izazovi i najbolje prakse u upravljanu rizikom modela? Kako se pripremiti za ESG agendu i koji su izazovi za kreditni rizik sa aspekta klimatskih promena?

U okviru dvodnevnog programa, učesnici će imati priliku da čuju prezentacije predstavnika Narodne banke Srbije, predstavnika revizorskih društava i stručnjaka iz banaka i eminentnih IT kompanija. 

Vebinar je namenjen bankarskim stručnjacima nadležnim za upravljanje rizicima i kapitalom, upravljanje problematičnim plasmanima, odobravanje i monitoring kredita, finansije, internim i eksternim revizorima, IT stručnjacima.

Vebinar će se održati na platformi Zoom.

Učešće na vebinaru je besplatno.

Obavezna je registracija učesnika koja se vrši na sledećem linku:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_fcKvbYQQTh-fVEruVzCZDA

Program savetovanja
Vrh strane
Vrh strane