Savetovanje komplajans funkcije u bankama

Savetovanje

Za prijave iz inostranstva, popunite prijavni formular i pošaljite ga na finansije@ubs-asb.com. Fakturu u evrima ćete dobiti na imejl adresu koju ostavite u formularu.

Savetovanje komplajans funkcije u bankama

Ako radite u komplajansu ili AML-u, ili ste DPO ili pak ESG menadžer, sačuvajte dan-dva da nam se pridružite na savetovanju Komplajans funkcija u bankama. Ove godine organizujemo 18. godišnje savetovanje i upravo zato što obeležavamo punoletstvo, bićemo posebno vredni. Svakako ćemo razmatrati metodologiju prijavljivanja sumnjivih transakicija kroz TMIS, nove tipologije pranja novca i šta se dešava sa sankcijama. Da li postoji najbolji odnos informacija, softvera i izvora informacija za efikasan onboarding i KYC, ili još ima prostora za unapređenje, da li postoji adekvatan način provere kvaliteta podataka?

Nećemo zaobići ni kako treba da izgleda sistem i proces komplajansa, kako je bilo nekad, kako sad, gde ćemo dalje i koji su novi standardi, ponešto o ESG i gde se vidimo u ovoj temi. Nikako nećemo preskočiti problematiku zaštite podataka o ličnosti, bićemo kritični prema sebi da bi postali bolji i to sve i još po nešto iz prve ruke sa dugogodišnjim AML i komplajans ekspertima iz banaka i naravno predstavnicima regulatornih tela.

 

Ukoliko želite, rezervaciju smeštaja možete obaviti i preko agencije Miross, putem linka: Registracioni formular - Savetovanje komplajans funkcije u bankama.

* Ukoliko samostalno organizujete boravak molimo Vas da proverite ugovorene aranžmane (struktura sobe, obroci). Organizator neće snositi dodatne troškove samostalne organizacije.

Program savetovanja
Vrh strane
Vrh strane