Komplajans funkcija u bankama 2024.

Savetovanje

Savetovanje Komplajans funkcije u bankama organizujemo već 19 godina. Imaćemo prilike da se bavimo aktuelnim izazovima u upravljanju rizikom od pranja novca, finansiranja terorizma i zaštite podataka o ličnosti. Sagledaćemo razna gledišta u upravljanju komplajans rizikom i aktuelne izazove i teme, gde imamo problema sa sankcijama ili sa upravljanjem rizikom od finansiranja širenja oružja za masovno uništavanje. Aktuelnosti vezane za prevarne radnje i zloupotrebe u platnom prometu. Imaćemo prilike da sagledamo gledišta eksperata iz banaka, platnih institucija i institucija elektronskog novca i kripto industrije,  kao  stručnjaka iz regulatornih tela  i državnih organa.

Budite deo važnih diskusija o ključnim temama i pridružite nam se.

Kotizacija

Kotizacija za ovo savetovanje iznosi: 24.400 RSD + PDV
Cena kotizacije za članice UBS, članice grupacija članica UBS i Udruženje za usklađenost u poslovanju umanjena je za 10%.
* Svi prijavljeni do 01.04.2024. dobijaju popust za ranu prijavu u iznosu od 10%.
* U slučaju istovremene prijave 6 ili više članova iz iste institucije (članice UBS), kotizacija po članu je 17.000 RSD + PDV.

Lokacija

Savetovanje se odvija u hotelu Zlatibor Mountain Resort, sobe se rezervišu i plaćaju direktno hotelu, prema raspoloživosti u momentu rezervacije, na email info@hotelzlatibor-resort.com, kontakt telefon 031/3150538, 031/3150539, sa napomenom - za Savetovanje Udruženja banka Srbije.

TIP SOBE BROJ OSOBA USLUGA CENA (PO OSOBI/NOĆ)
Standard king room 1 PAX FB - PUN PANSION 125 EUR
Standard twin room 2 PAX FB - PUN PANSION 155 EUR
Family room 3-4 PAX FB - PUN PANSION 210 EUR
Family suit 3-4 PAX FB - PUN PANSION 210 EUR
Program savetovanja
Vrh strane
Vrh strane