Priznanje za Udruženje banaka Srbije

Kategorija: Vesti 5. februar 2021

Na 24. tradicionalnoj dodeli nagrada za Top 50 najboljih online stvari, održanoj 4. februara 2021. godine, u Klubu poslanika, generalnom sekretaru UBS je uručeno specijalno priznanje.

Udruženje banaka Srbije dobitnik je specijalnog priznanja Digital Life, koje je časopis PS Press dodelio za izuzetan doprinos digitalizaciji bankarskog poslovanja u Srbiji.

„Priznanje dolazi u jednoj teškoj situaciji, koja je bila izazov za celo naše društvo. Svedoci smo istorijskog upliva rada na daljinu i digitalnog pristupa uslugama u svim domenima. Podaci pokazuju da smo u samo nekoliko meseci napravili iskorak od nekoliko godina u budućnost u pogledu širine kojom digitalizaciju prihvataju i potrošači i preduzeća. Banke su prešle na rad i prodaju na daljinu i digitalnim putem su prišle klijentima, kako bi se stvorila lakša i brža komunikacija u odnosu klijent/Banka. Digitalizacija bankarskih proizvoda već danas čini da bude ostvariv moto - Banka je tamo gde ste vi, odnosno vaš mobilni telefon. Prelaz na digitalne tehnologije, koji je ubrzala  pandemija, nastaviće se sigurno i tokom oporavka od krize" - rekao je generalni sekretar Udruženja, Vladimir Vasić, na dodeli priznanja.

Vrh strane
Vrh strane