Uspešno završeno jubilarno 30. BankInfo savetovanje na Kopaoniku

Kategorija: Vesti 21. oktobar 2022

Uspešno je završeno još jedno radno i poslovno druženje! BankInfo je najstarije godišnje stručno savetovanje koje tradicioalno okuplja bankare, predstavnike državnih institucija i IT stručnjake iz zemlje i inostranstva već punih trideset godina. Ovo je mesto gde se u nekoliko dana razmeni veliki broj informacija, ideja i inicijativa i skup na kojem se razgovara kako o aktuelnim, tako i o budućim projektima.

Tehnologija i razvoj softvera mozda ne nastaju u bankama, ali svakako u njima pronalaze svoju najširu primenu. Udruženje banaka Srbije je ponosno na potencijal koje vidi u mladosti i znanju, a trudimo se da nam u fokusu bude gledanje u budućnost, držeći se bogate tradicije i svega onoga što smo dobili u nasleđe.

Zahvaljujemo se ne samo kvalitetnim i stručnim predavačima koji su oplemenili naše ovogodišnje okupljanje, podelivši sa nama svoje iskustvo, već i brojnim partnerima koji su prepoznali i podržali naš događaj!

Prezentacije možete pronaći u nastavku.

Atmosferu sa događaja možete videti na linku:

Prezentacije dan I
Prezentacije dan II