Besplatan kurs ekonomskog novinarstva

Kategorija: Edukacija 15. januar 2020

Udruženje banaka Srbije, uz podršku Evropskog fonda za jugoistočnu Evropu (EFSE), poziva novinare iz cele Srbije da se prijave za besplatan celodnevni kurs ekonomskog novinarstva koji se održava u petak 31. januara 2020. godine.

Kurs je namenjen mladim novinarima koji već poseduju izvesna ekonomska znanja i žele da ih unaprede, ili smatraju da bi ovo znanje doprinelo njihovom daljem radu u medijima, bez obzira koji sektor trenutno prate. Svrha kursa je unapređenje i jačanje kapaciteta novinara u oblasti ekonomskog novinarstva kroz radionice i interaktivna predavanja eminentnih i iskusnih ekonomskih stručnjaka i novinara. Više detalja o predavačima možete pronaći u programu u nastavku teksta.

Kotizacija za ovaj seminar se ne naplaćuje, ali je, zbog ograničenog broja mesta, potrebno prijaviti se slanjem mejla sa kontakt podacima i sažetom radnom biografijom na adresu centar@ubs-asb.com.

Krajnji rok za prijavljivanje je 27. januar 2020. godine. Za učesnike van Beograda putne troškove snosi Udruženje banaka Srbije.