Obaveštenje Kreditnog biroa u pogledu rada sa strankama

Kategorija: Vesti 16. mart 2020

Poštovani klijenti,

Kreditni biro UBS pažljivo prati sve preporuke nadležnih državnih organa i primenjuje sve raspoložive preventivne mere u cilju sprečavanja širenja virusa KOVID 19.

Radi zaštite Vašeg zdravlja i prevencije širenja virusa, savetujemo da se za potrebe dobijanja izveštaja Kreditnog biroa izbegava neposredni kontakt i dolazak u prostorije Kreditnog biroa, već da se koriste druge mogućnosti koje klijentima stoje na raspolaganju bez ograničenja. Na taj način odgovorno pristupamo preporukama Vlade Republike Srbije, ne ugrožavajući kontinuitet poslovanja.

U gore navedenom cilju, informišemo i podsećamo sve klijente da je Lični izveštaj Kreditnog biroa moguće dobiti na sledeće načine:

Podnošenjem zahteva za dobijanje Ličnog izveštaja u banci, nakon čega će izveštaj biti dostavljen klijentu na jedan od načina na koji se klijent opredeli u podnetom zahtevu, i to:

  • na e-mail adresu – molimo vodite računa da ukoliko koristite Gmail nalog, može da se desi da poruka sa Ličnim izveštajem ode u folder nepoželjnih poruka (spam/junk/trash).Molimo Vas da proverite spomenute foldere. Ako koristite mobilni uređaj, potrebno je da idete na Gmail aplikaciju (ne na aplikaciju koja objedinjeno prikazuje sve e-mail naloge).
  • putem faksa
  • poštom
  • registracijom na portalu Kreditnog biroa (www.kreditnibiro.com) koja se može izvršiti na dva načina: koristeći ličnu kartu sa digitalnim sertifikatom ili popunjavanjem Pristupnice u banci ili u Kreditnom birou, nakon čega se ceo postupak obavlja elektronski.

Za sve druge poslove iz nadležnosti Kreditnog biroa molimo vas da koristite dole navedene brojeve telefona, kao i mejl adresu kreditni.biro@ubs-asb.com.

KONTAKT TELEFONI:

011/ 30 20 768

011/ 30 20 571

011/ 30 20 765

011/ 30 20 786

011/ 30 20 573

011/ 30 20 717

011/ 30 20 565

Takođe, za sva pitanja u vezi rada Kreditnog biroa možete se obratiti pisanim putem na adresu:

Udruženje banaka Srbije – Kreditni biro

Bulevar kralja Aleksandra 86/I

11000 Beograd

Republika Srbija

Vrh strane
Vrh strane